Hobbybutik och konsnärshandel i Linköping för alla som älskar DIY och skapande

I Tornby Linköping hittar ni vår hobbybutik och konstnärshandel. Här hittar ni allting vi har i webbutiken, och mycket mer än så. Vi erbjuder pysselartiklar, hobbyfärger, konstnärsmaterial, akrylfärg, vattenlöslig oljefärg, akvarell, barnpyssel, tvålgjutning, gjutformar, leror och mycket annat.

Våra Öppettider

måndag till fredag 10-19
lördag 11-17
söndag 12-16

Avvikande öppettider hittas längst ner på sidan.


Detta händer just nu

24-04-2024
Nu har vi precis öppnat vår butik. I detta område kommer du senare kunna läsa om speciella events och andra nyheter som rör just vår butik.


  


Vårt sortiment växer tillsammans med dig, tipsa oss.

Vad vill du se i Crias butik? Även om vi idag har många varor växer vårt sortiment hela tiden och hittar du inte varan i webbutiken, slå en signal eller maila, vi har många fler serier och varor i butiken. Med detta sagt vill vi jättegärna växa tillsammans med er. Vi har redan fått jättebra tips från er kunder, men vi vill veta ännu mer. Vad vill ni se i butiken, vad är dina "go-to-varor"? Vi vill jättegärna veta. Vi kanske inte kan tillgodose allas önskemål, men en sak är säker, vi tänker att försöka göra det i alla fall.

Kurser och live events I butiken.

En butik ska leva. Därför kommer vi erbjuda både live-events och kurser hos oss på Cria. Exakt när dessa kommer igång vet vi inte, men vi jobbar med det redan nu. Vi kommer hålla kurser i flera olika områden om måleri, gjutning, pyssel och annat. Våra live-event kommer vara helt gratis. Här är tanken att visa hur produkterna fungerar. Det kan ses som en "minikurs" online helt enkelt. Självklart kan man även komma och kika på dessa events i butiken under sändningen. Vi har många roliga idéer för en levande och kreativ hobbybutik och konstnärshandel i Linköping. Har du fler idéer eller är intresserad av att leda ett event eller en kurs? Hör av dig till oss.

Hitta till oss

Vi finns mitt i Tornby i Linköping på Bonnorpsgatan 15 i samma huslänga som Erikshjälpen, Myrorna, Power m.fl. Hit tar man sig enkelt med buss och bil. Området ligger i direkt anslutning till E4 vilket gör att ni långväga kunder enkelt hittar till oss. Se kartan nedan:


Vi ser fram emot ditt besök. Varmt välkommen till oss på Cria!


Avvikande öppettider 2024:
Första  maj 1/5 - 12.00 - 16.00
Kristi himmelsfärdsdag 9/5 - 12.00 - 16.00
Pingstdagen 19/5 - 12.00 - 16.00
Nationaldagen 6/6 - 12.00 - 16.00
Midsommarafton 21/6 - Stängt
Midsommardagen 22/6 - Stängt