Det är vi som är Cria!

Äntligen har vi öppnat Cria! Vi på Cria är på väg mot en fysisk butik våren 2024 och valt att öppna dörrarna till e-handeln tidigare! Sortimetet kommer byggas upp tills öppning och vi kommer erbjuda hobby- och konstnärsmaterial av hög kvalité för alla kreatörer. Oavsett din nivå, ålder eller hobby, så ska du känna det finns något för just DIG!

Med fullt fokus på inspirerande upplevelser för dig, gör vi kreativitet tillgänglig och engagerande för alla. Så oavsett om du älskar klicka dig runt online eller gå runt i fysisk butik, kommer du få du ta del av massor av inspiration och tips! Butiken i Linköping öppnas våren 2024!

Med bred kunskap och expertis inom måleri, hantverk och gjutning hjälper vi dig att utforska och utveckla dina färdigheter. Självklart finns vi tillgängliga på sociala medier, mail och telefon om du behöver en liten knuff i rätt riktning!

Historian bakom Cria

Vad är egentligen historian bakom Cria? Cria har sitt startskott 2024 och grundades av Emelie Virsén. Emelie kände tidigt att det saknades en fysisk butik som fångar upp alla typer av hobby och kunskapsnivåer under samma tak.

Hon såg chansen när en drömlokal fanns ledig mitt i centrala shoppingsområdet Tornby i Linköping. När hon väl fick butiken kände hon att såklart behövs det en e-handel kombinerat.

E-handeln har nu fått öppna och butiken slår upp dörrarna våren 2024.

"jag själv älskar färg och form och vill såklart kunna dela denna glädje med alla andra! Att ha en fysisk butik samt en e-handel är självklart för mig. Jag vill kunna erbjuda det till hela Sverige, och oavsett vilken du nivå du är på, vilken ålder du är och vilken hobby du utför, ska du kunna besöka Cria och mig" - Emelie

Förvulkad latex till gjutformar Cria

Crias egna varumärke

Våra egna produkter är någonting alldeles speciellt. Det här är produkter utmärker sig genom att hålla en riktigt bra kvalitet, bra priser och är säkra att använda. Bland dessa varor hittar man bland annat vår populära hobbyfärg för betong, Concrete Hobby Outdoor Color, högkvalitativ latex till gjutformar, ytbehandlingar och tillsatsmedel till betong, färgpigment, hobbybetong, mängder med träartiklar, gjutformar och fantastiska formgips.

Vårt eget varumärke växer ständigt med kreativa varor för dig som gjuter, målar och skapar. Vi tar gärna emot tips på vad du skulle vilja se för varor i vårt sortiment.

Dessa varor ingår också i vår B2B-lösning. Du som driver butik kan bli återförsäljare för våra produkter. Kontakta oss för att veta mer.

Hitta alla våra egna varumärkenVi finns alltid här för dig ❤️

För oss är det viktigt att kunna finnas där dig före, under och efter ditt köp. Så med inspiration, guider, snabb och kunnig kundtjänst så vill vi att dina idéer tar form tillsammans med oss!