WS & Companys varumärke är nu Cria!


Vi på Cria har förvärvat WS varumärke. Latex, Betonglack, Topper, Gjutformar och mycket annat hittar du nu istället hos oss. Samma fina kvalitet, men nytt varumärke. Läs mer nedan.

Några av alla produkter ur tidigare WS sortiment

Bakgrunden till att Cria tog över WS varumärke.

Lite historia bakom bytet. Vi får frågan om Cria är det samma som "WS". Så är det inte, vi är ett helt fristående företag. När jag, Emelie, hörde om att WS  inte skulle öppna butik i Linköping kände jag att Linköping verkligen behövde en hobby- och konstnärshandel. WS varor har alltid varit av riktigt god kvalitet, med många unika artiklar som betonglack, gjutformar, latex, hobbybetong och flera andra fina produkter. Därför kändes det viktigt för mig att föra dessa produkter vidare och även utveckla det sortimentet. Sagt och gjort!

Stor efterfrågan på varorna.

Vi märkte genast att det var väldigt hög efterfrågan på dessa produkter och för att kunna snabbt erbjuda kunderna produkterna ur WS varumärke tog jag och mina kollegor beslutet att smygöppna Cria.se med just produkterna ur WS varumärke. Därav är det egentligen inte konstigt att vi blivit förväxlade, men vi är alltså inte samma företag eller samma personer bakom det. Vi lägger till nya varor hela tiden och fullt sortiment kommer vi har någon gång i april när vår butik i Tornby Linköping öppnar.

Vilka är Cria?

Vilka är då Cria och vad kan du som kund förvänta dig av oss? Cria är startat av mig Emelie. Jag och mina kollegor har största fokus på snabba leveranser, tydlig information och den absolut bästa kundservicen. För oss är det jätteviktigt att du får dina produkter inom utlovad tid, att du lätt ska kunna få tag på oss om du behöver, både före, under och efter köp.

Konstnärshandel och hobbybutik i Linköping.

I april öppnar vi vår butik i Tornby på Bonnorpsgatan 15. Här kommer du hitta konstnärsmaterial, hobby- och pysselartiklar, hantverksartiklar, färg och mycket annat spännande. Fram tills dess kommer vi fortsätta bygga vårt sortiment med nyheter varje vecka.

Vill du läsa mer om oss så hittar du mer information här.

Vi välkomnar alla WS kunder och nya kunder till Cria.se. Vi är jätteglada att ha dig här!