Fler färger i butiken, Rosa Studio Acrylics

Publicerad 2024-04-25 15:46 av Josefine
Fler färger i butiken, Rosa Studio Acrylics

Rosa Studio Acrylic, en mycket prisvärd studiokvalitetsfärg.

I vår butik hittar man många varor som inte finns i webbutiken ännu. En av alla dessa är Rosa Studio Acrylic. För er som inte är bekanta med Rosa som varumärke så kommer här en kort sammanfattning.


Rosa är en Ukrainsk tillverkare av riktigt bra konstnärsprodukter till fördelaktiga priser. De tillverkar många olika typer av varor som t.ex. akryl, akvarell, penslar, oljefärger och allt annat man kan förvänta sig av en riktigt bra konstnärsartikeltillverkare. Rosas akvarell kan t.ex. jämföras med St Petersburg som många är bekanta med. Men nu skulle vi prata om ROSA Studio Acrylic.


En riktgt bra färg både för entusiaster och nybörjare

Rosa Studio kommer i 55 st färger. Hos oss hittar man för närvarande  75 ml-tuber, men detta kommer vi att utöka. Vi skriver att den är både för entusiaster och nybörjare, detta stämmer verkligen. Färgen finns i både opaka och halvtransparenta färger och har en härligt krämig konsistens. Den är enkel att arbeta med och är en av de absolut bästa studiokvalitetsfärger vi har använt. Tar man priset i beaktning kan det vara den bästa. 75 ml för 49 kronor är ett riktigt bra pris för en färg av denna kvalitet.

Prova du också! Vi har även akvarell i tub och helkopp samt penslar från Rosa, allt av samma fina kvalitet till riktigt bra priser.

Snart även i webbutiken såklart! I butiken finns just nu mängder med varor som inte kommit upp i webbutiken. Det håller vi på att jobba på för fullt. Det kommer mera :)