Nu sitter skylten!

Publicerad 2024-04-16 23:53 av Emelie
Nu sitter skylten!

Ännu hänger pappen för våra skyltfönster, men snart så öppnar Cria i Linköping.

I helgen fick vi äntligen upp vår skylt. Det var en blåsig historia! Det är fantastiskt att vi snart öppnar. Det kändes väldigt avlägset när jag för över ett år sedan startade upp Cria. Det är ju det här man hela tiden arbetat för, och plötsligt är vi här. Bara några dagar innan öppning.

Jag kan inte gå ut med ett exakt datum just i detta blogginlägg, men det är verkligen nära och datumet kommer när som helst. Jag vet att det är många som undrar och det gör oss så glada!  Med detta blogginlägg ville jag egentligen bara säga att - Vi jobbar på det :)

Vad händer i butiken?

Vad som hänt bakom den här pappen i skyltfönstret är mycket. I dagarna har vi fått in konstnärsmaterial, det är akrylfärger, akrylic ink, akvarell, vattenlöslig oljefärg, block, pennor, kritor, dukar och mycket annat. Det har även kommit mycket mer pyssel-, hobby-, och hantverksprodukter, för både stora och små. Mycket mer än vad som syns här i webbutiken, men ändå långt från vårt slutliga sortiment.

Det har alltid varit min filosofi att få växa tillsammans med er. Vi kommer alltid vara lyhörda och vill gärna ha en nära kommunikation med er kunder. Vad saknar vi, vad kan vi göra bättre, vad är era favoritvaror? Det tycker jag är jätteviktigt.

Självklart kommer allting upp här på webben också, men det tar en stund till. Just nu försöker vi skynda att öppna! Längtar du lika mycket som vi gör? Snart ses vi i butiken. Mer info inom väldigt kort.

Med vänlig hälsning, Emelie