Nyheter i både butiken i Linköping och här på webben

Publicerad 2024-05-31 16:32 av Emelie
Nyheter i både butiken i Linköping och här på webben

800 nya varor i webbutiken senaste månaden

På bilden sitter jag, Emelie, och Josefine, och lägger in nya produkter i butiken. Det här gör vi ofta numera. När vi inte gör det så sitter vi vid datorerna och lägger upp nya kreativa varor i webbutiken. Hela 800 nya varor har det blivit sista månaden, och vi saktar inte ner.

I butiken i Linköping har många av dessa varor funnits sedan tidigare, men även här lägger vi till produkter hela tiden. Även om vi bara haft öppet i drygt 1 månad kommer vi behöva möblera om lite för att få plats med nya ställ.

Det är så roligt! Vi får så många härliga tips av er som besöker vår webb, sociala medier och butik. Det tycker vi är fantastiskt! Fortsätt jättegärna med det. Även om vi kanske inte kan ta in allting på en gång så utgår vi ofta från våra tips när vi väljer produkter.

Vi får många frågor om när en viss vara eller grupp av varor kommer. Det är inte alltid helt enkelt att svara på. Många artiklar finns redan hos oss, men vi har inte hunnit registrera dem ännu. Just nu jobbar vi med att få upp alla artiklar som vi redan har hemma, men inte finns i butik eller webbutik ännu. Mer info om vad som är på gång kommer snart!

Gänget på Cria och Eliin

Eliin som jobbar på Cria Nordic I Linköping.

Med en liten sneaky bild vill vi även passa på att presentera Eliin. Eliin jobbar i butiken i Linköping och med härlig energi hjälper kunder att navigera bland alla våra artiklar om det så gäller konstnärsmaterial, barnpyssel, hantverk, gjutning eller någonting helt annat. Det är jag, Josefine och Eliin som jobbar här på Cria. En lite mer ordentlig presentation av Eliin kommer. Nu har vi även kört igång mer på Instagram med Storys från butiken, där kommer ni kunna se lite mer av vad som händer "behind the scenes" så att säga.

Vill du följa oss på Insta hittar du oss under @crianordic

Nu är det snart Juni, studenter, skolavslutningar och midsommar stundar. Kom jättegärna in till oss, eller hör av dig till oss, om ni behöver hjälp med något kreativt vid dessa event.

PS: Vi har öppet hela sommaren

Med vänlig hälsning, Emelie